Wie ben ik?

Laat mij mezelf even voorstellen:

Ik ben Marc Verjans, een 52-jarige leerkracht die houdt van reizen. Mijn passie voor reizen is eigenlijk ontstaan uit het feit dat ik les geef in het vakgebied Toerisme en Aardrijkskunde.

Al van kleins af aan ging ik ongeveer elke schoolvakantie op reis samen met mijn ouders. Soms naar verre landen, soms dichtbij. Vooral het feit dat je na enkele uren reizen een totaal andere cultuur, taal en volk leert kennen sprak mij enorm aan. Daarom besloot ik om verder te gaan en leerkracht Toerisme en Aardrijkskunde te worden. Dankzij de variabele werkuren die ik als leerkracht heb is het voor mij mogelijk om tijdens de schoolvakanties datgene te doen wat ik graag doe: reizen.

Ik hou er van om plaatsen, steden, gebieden en landen te ontdekken waar ik zelf nog nooit geweest ben. In groep, alleen of met vrienden, maakt niet uit. Al mijn ervaringen doe ik opdoe tijdens één van mijn vele reizen schrijf ik hier neer op Mediterra. Een reisblog waar je tips, reviews en reisverslagen kunt lezen.

Mijn bedoeling? De mensen informeren en helpen waar ik kan.

Alvast veel leesplezier en een goede reis gewenst!