Deze winter op reis voor minder dan €450

Wanneer ik even tijd heb, hou ik er van om wat te grasduinen op reiswebsites en reisapplicaties. Een leuke applicatie is bijvoorbeeld Momondo of Skyscanner. Daar kun je bijvoorbeeld je vertrekplaats ingeven en zie je meteen alle beschikbare eindbestemmingen. Zo kun je ook makkelijk de goedkoopste vluchten zien. Eventueel handig wanneer je in de toekomst een reis boekt of gewoon om wat ideetjes op te doen. Zo vond ik op de app Skyscanner enkele reisbestemmingen voor komende winter, voor minder dan €450! Inderdaad, goedkoop hé? Ik overloop ze even:

Naar Lanzarote voor €163

Momenteel kun je een vlucht boeken naar het altijd zonnige Lanzarote voor slechts €163. Door z’n ligging (dichtbij de kust van Afrika) is er het in januari ongeveer 20 graden. Goed warm dus voor die periode. Wel zijn de stranden niet stralend wit, maar donker zwart, door de vulkanische geschiedenis van het eiland. Het eiland is ideaal voor mensen die houden van wandelen en fietsen.

Naar Florida voor €425

Zoek je het liever iets verder, dan kan je naar Florida vliegen voor amper €425. Ok, het is wel even vliegen maar je bent zeker dat het weer er uitstekend zal zijn. Bovendien is de winterperiode ook een beter periode om Florida te bezoeken. Je zal er minder toeristen tegenkomen en het zal er minder drukkend warm zijn.

Naar Kaapverdische Eilanden voor €255

Wie naar de Kaapverdische Eilanden op reis wil, nu is het ideale moment. Vooral in de winterperiode is het weer er prachtig. Een ander groot voordeel is dat er maar weinig toeristen de weg gevonden hebben naar de Kaapverdische Eilanden. Maar hoe lang zal dit nog duren…

Naar Sharm el-Sheikh voor €320 

Wie houdt van duiken of prachtige stranden zal in het Egyptische Sharm el-Sheikh zeker zijn of haar hart kunnen ophalen. Voor slechts €320 boek je al een vlucht naar de populaire badplaats bij Vlaamse toeristen. Ook hier is de winter een beter periode om er heen te reizen. In de zomer kan de temperatuur oplopen tot ongeveer 50 graden Celsius, in de zon.